Η συγκυρία της εξέλιξης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού επισκίασε το “προσκήνιο” της αθλητικής επικαιρότητας, στο οποίο ήλθαν πληροφορίες περί εκδηλώσεως ενδιαφέροντος από γνωστό επιχειρηματία, να αναλάβει τον Κιλκισιακό.

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν, και σύμφωνα με αυτές ήδη προχώρησαν σε σημαντικό βαθμό οι σχετικές διαπραγματεύσεις του εν λόγω επιχειρηματία, του Κιλκισιὠτη ιδιοκτήτη του αθλητικού κέντρου “Ατέρμων”, στον Ά.Παντελεήμονα, Λάζαρου Μεταλλίδη με τον νυν “ισχυρό άνδρα” του συλλόγου Γιώργο Παναγιωτίδη, και το μόνο, το οποίο προς το παρόν ανεστάλη λόγω της πανδημίας, είναι η κατά πάσα πιθανότητα θετική έκβασή τους.

Με άλλα λόγια, ο Κικισιακός είναι πολύ κοντά στο να “αλλάξει χέρια”, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες σε σχέση με τον “πόλεμο” κατά του κορωνοϊού, πιθανόν και εντός του τρέχοντος μηνός, πάντοτε υπό την επιφύλαξιν του απροόπτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μεταλλίδης θα δώσει έμφαση στην αναδιοργάνωση του Κιλκισιακού σε όλους τους τομείς, έχοντας ως συνεργάτες στον αγωνιστικό τους παλαίμαχους ποδδοσφαιριστές της ομάδας και εγνωσμένης αξίας προπονητές ποδοσφαίρου Παναγιώτη Ζιάκα και Γιώργο Πελίδη, που έχουν και την ιδιότητα του καθηγητή φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

Επίσης, αναμένεται να δοθεί έμφαση στην οργάνωση και λειτουργία τόσο του αθλητικού κέντρου του Κιλκισιακού όσο και του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (ΚΔΑΠ) του συλλόγου, χωρίς προς το παρόν να γίνονται συγκεκριμένες αναφορές.