Την 1η Λαχειοφόρο Αγορά από την Ε.Π.Σ.Σερρών προς οικονομική ενίσχυση των σωματείων, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, ο πρόεδρος της Αθανάσιος Χατζηπαντελής. Στο πλαίσιο του πακέτου οικονομικών μέτρων στήριξης των σωματείων που υλοποιεί η Ε.Π.Σ.Σερρών ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021, προκειμένου να βοηθήσει έμπρακτα στην προσπάθεια τους, η οποία συνεχίζει να πλήττεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ένωση πήρε την απόφαση να δώσει την ευκαιρία, χωρίς κανένα έξοδο, να αποκτήσουν κάποια σημαντικά έσοδα από την πώληση των λαχνών που θα κατανεμηθούν ισότιμα σε όσα σωματεία δηλώσουν συμμετοχή στις ανδρικές της διοργανώσεις.

Μάλιστα έκανε ξεκάθαρο πως η Ε.Π.Σ.Σερρών δε θα έχει κανένα οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη Λαχειοφόρο Αγορά, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στον τυχερό να κερδίσει ένα Mega Scooter, το οποίο προέρχεται από χορηγία. Το Mega Scooter κερδίζει ο λαχνός που έχει τον αριθμό που συμπίπτει με τον 1ο Αριθμό του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου.

Η Ε.Π.Σ.Σερρών καλεί όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να «αγκαλιάσει» για ακόμη μία φορά την προσπάθεια των σωματείων και να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του με την αγορά των λαχνών.