Στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Σερρών θα αγωνίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και τη νέα χρονιά ο Εθνικός Σιδηροκάστρου.

Η μικρή προσέλευση στη χθεσινοβραδινή γενική συνέλευση, που ουσιαστικά ήταν ένα κάλεσμα των παραγόντων του Εθνικού προς όλους στο Σιδηρόκαστρο αλλά και οι δυσκολίες που θα εμφανιστούν φέτος στη Γ εθνική κατηγορία αναγκάζουν τους περσινούς πρωταθλητές της Ε.Π.Σ. Σερρών να πούνε «όχι» στη συμμετοχή τους στην κατηγορία και να επιλέξουν να αγωνιστούνε και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα. «Δυστυχώς δεν καρποφόρησε η προσπάθεια στην χθεσινή γενική συνέλευση. Η προσέλευση ήταν μικρή και με τα μέχρι τώρα δεδομένα η ομάδα οδεύει προς το τοπικό πρωτάθλημα αφού δεν υπάρχει στήριξη από άλλους επιχειρηματίες ή φορείς. Θα αφήσουμε ένα μικρό παράθυρο μέχρι την Δευτέρα μήπως αλλάξει κάτι αλλά αν αυτό δεν γίνει θα ανακοινώσουμε ότι και τη νέα χρονιά ο Εθνικός Σιδηροκάστρου θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Εθνικού Σιδηροκάστρου, Νίκος Μουντουλάρης

«Ολοκληρώθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της ομάδας μας με κύριο θέμα την συμμετοχή στην Γ’ εθνική κατηγορία. Η τελική απόφαση είναι η συμμετοχή στην Επίλεκτη Κατηγορία και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα το πρωί επίσημα με γραπτή επιστολή στην ΕΠΣ Σερρών».

Άρθρο του: Βασίλη Αναστασιάδη της ΕΡΤ Σερρών