Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Αγαπητές Συνδημότισσες, αγαπητοί Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι,
Ονομάζομαι Αβοκάτου Μάρθα και γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Νέο Σούλι Σερρών.
Είμαι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και για περισσότερα από 20 χρόνια ζούσα και εργαζόμουν μακριά από τον τόπο μου.
Εν μέσω της υγειονομικής κρίσης (covid-19), αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου να μετακομίσουμε στον τόπο καταγωγής μας και να επενδύσουμε στο Νέο Σούλι σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας και όχι μόνο.
Οι αυξημένες υποχρεώσεις μου ως μητέρα τεσσάρων παιδιών αποτελούν μια πρόκληση στην καθημερινότητα μου.
Ωστόσο δεν αποτελούν εμπόδιο για τη συμμετοχή μου στα κοινά του Δήμου μας.
Έχοντας την πλήρη στήριξη της οικογένειας μου και μετά από ώριμη σκέψη αποδέχτηκα με χαρά και αίσθημα ευθύνης την πρόταση-πρόκληση του νυν και υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Νότα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του “Μαζί συνεχίζουμε για το Δήμο μας”.
Θεωρώ πως η συμμετοχή στα κοινά είναι η ύψιστη παράμετρος για μια κοινωνία που θέλει να εξελίσσεται και να προοδεύει.
Έχοντας ως εφόδιο τις σπουδές μου στην Κοινωνιολογία, την καθημερινή επαφή με τον πολίτη, τα βιώματα μου από την επί σειρά ετών ενασχόληση μου με τη δημοσιογραφία στο Ρέθυμνο, καθώς και τις εμπειρίες που αποκόμισα ως εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα, πιστεύω πως η εξουσία πρέπει να ασκείται για τους πολλούς και όλες οι δράσεις και οι ενέργειες πρέπει να γίνονται για το κοινό καλό και το συμφέρον της κοινωνίας.
Στόχος μου είναι να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μέσα από δράσεις που θα στοχεύουν στο ευρύτερο κοινό.
Η δικτύωση με αρμόδιους φορείς, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν το όραμα για την ανάπτυξη αυτού του τόπου είναι προτεραιότητα μου.
Η στήριξη της μαμάς και του μπαμπά, που παλεύουν καθημερινά για να μεγαλώσουν τους αυριανούς ενεργούς πολίτες αυτού του τόπου μέσω της δημιουργίας σχολών γονέων αποτελεί προσωπικό μου στοίχημα.
Τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου για κάθε γονιό και πρέπει να είναι το κέντρο του κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ας παλέψουμε λοιπόν για ένα καλύτερο αύριο !!
Ας διεκδικήσουμε για τα παιδιά μας ό,τι τους αξίζει μέσω ποικίλων δραστηριοτήτων, υποδομών αθλητισμού και πολιτισμού.
Επιπρόσθετα, η ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και δημιουργικότητας μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων είναι το εφαλτήριο για όλες εμάς που θέλουμε να αναδείξουμε τον τόπο μας και τις δυνατότητες του.
Οι ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να ψάξουμε να τις βρούμε !!
Αν σας φαίνονται υπερβολικά πολλά ή τελείως ουτοπικά όλα αυτά που οραματίζομαι για τον Δήμο μας, δεν έχετε παρά να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, καθώς δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να ξεχνάτε….
Πως μια Γυναίκα όλα τα μπορεί !!!

#ΜΑΖΙ_συνεχίζουμε_ΓΙΑ_ΤΟΝ_ΔΗΜΟ_ΜΑΣ #Δημήτρης_Νότας #Δήμος_Εμμανουήλ_Παππά