Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Ονομάζομαι Μπουγιουκλή Η. Αικατερίνη
Δεν είναι που κατάγομαι από τα δύο άκρα του νομού Σερρών (Αλιστράτη – Κερκίνη) και μένω εντός της πόλης πολλά χρόνια πλέον.
👉Δεν είναι που πέρα από Οικονομολόγος ΑΠΘ και ελεύθερος επαγγελματίας (λογιστής/Φοροτεχνικός), υπήρξα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Ν. Ζίχνης, ιδρύοντας τον Γυμναστικό κ Προοδευτικό Σύλλογο Νέων Αλιστράτης και παρέχοντας εθελοντική εργασία σε διάφορα πόστα.
👉Δεν είναι που ταξιδεύω συχνά εντός κ εκτός νομού και παρατηρώ τί συμβαίνει και τί δεν συμβαίνει, ενώ μπορεί να συμβεί…
🤨 Είναι που δεν ανέχομαι να κριτικάρω εκ του ασφαλούς το πολιτικό σκηνικό χωρίς να θέτω τον εαυτό μου στην κρίση του πολίτη.
😉 Είναι που έχω τόση ενέργεια, διάθεση και έμπνευση για την επόμενη μέρα που ξημερώνει δίνοντας μου (εσείς και μόνο εσείς) περισσότερες δυνατότητες να κινηθώ ανάλογα.
🥹 Είναι που με κάλεσε ένας ΝΕΟΣ άνθρωπος, ΑΦΘΑΡΤΟΣ χαρακτήρας, ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ επιχειρηματίας, ΕΝΕΡΓΟΣ εθελοντής κ φιλόζωος, ΑΡΙΣΤΟΣ πολιτικός επιστήμονας,
ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ φίλος ετών…
μα πάνω απ όλα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ χρωμάτων, κομμάτων και στηριγμάτων.
💪Τάσσομαι στο πλευρό του Vasilis Rokos με τον συνδυασμό Βασίλης Ρόκος ΣΥΝ-εργασία ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της Π.Ε. ΣΕΡΡΩΝ και στηρίζομαι σε ΕΣΑΣ για να ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά του υπάρχοντος πολιτικού σκηνικού.