Ανακοίνωση Ε.Π.Σ.Σερρών

Ενόψει της συνέχειας των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ.Σερρών και με αφορμή κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις και κρίσεις σωματείων της δυνάμεως μας στα Social Media, το Δ.Σ θέλει να ξεκαθαρίσει, πως οποιαδήποτε δημόσια δυσμενή δήλωση ή κρίση σε βάρος της Ένωσης, των οργάνων της, της Επιτροπής Διαιτησίας, των διαιτητών, καθώς και οποιασδήποτε ομάδας ή φυσικών προσώπων, που έχει σκοπό να βλάψει το κύρος και την υπόληψη τους, θα θεωρείται παράβαση του άρθρου 20α του Πειθαρχικού Κώδικα και θα κρίνεται και θα τιμωρείται αναλόγως από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ.Σερρών έχοντας αναλάβει τα καθήκοντα της από τον Οκτώβριο του 2021 με σκοπό την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς, είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε συζήτηση και καλοπροαίρετη κριτική, έχοντας ανοιχτή επικοινωνία με όλα τα σωματεία από την πρώτη στιγμή, ωστόσο δε πρόκειται να δεχθεί καμία τοποθέτηση και από κανέναν, που έχει σκοπό να προσβάλει το έργο της και την ακεραιότητα του.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Βαθμολογήστε το Serres Live Scores & Statistics

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!!!

P